Klop een glad beslag van het meel, zout, het bakpoeder, de eieren en de,
in gedeelten toevoegde, melk.
Laat de boter in de koekenpan zachtjes smelten en klop die door het
beslag.
Klop ook de kaas en de kruiden bij het beslag.
Bak in de koekenpan pannekoeken steeds van ± 1 soeplepel beslag
(voeg geen boter meer toe).
Keer de pannenkoek pas als de randen mooi goudbruin zijn en van de panwand
loslaten.
Bak de onderkant snel bruin.
Houd de pannekoeken warm op een bord met deksel, op een vlamverdeler of op
een warmhoudplaatje.
Snijd de kipfilet in reepjes, de kastanjechampignons in plakjes, de bosui
in schuine ringen en de paprika in reepjes.
Verhit de olie en bak hierin eerst de kipfilet af en toe omscheppend snel
goudbruin.
Voeg na 4 minuten de groenten en de champignons toe, pers de knoflook
erboven uit en bak die 3 minuten mee.
Schep er op het laatst de taugé door.
Vul per persoon 2-3 pannekoeken, rol ze op en leg ze in een
serveerschaal.
Lekker met Salsa-saus.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |